Stiri

Data publicării: Tuesday, October 16, 2018

Echipa care va reprezenta România la Invictus Games Sydney 2018 se va întalni astăzi, 16 octombrie, de la ora 16.00, la sediul M.Ap.N., cu ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și cu șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

Cu acest prilej, ministrul apărării naționale va înmâna căpitanului echipei drapelul național al României, iar coordonatorul proiectului va realiza o scurtă prezentare a lotului Invictus, a disciplinelor la care s-au pregătit militarii participanți și o descriere a competiției ce va avea loc la Sydney.

Data publicării: Wednesday, April 18, 2018

Militarii răniți care fac parte din lotul extins de sportivi care se pregătesc pentru participarea la evenimentul competițional „Invictus Games Sydney 2018” s-au întâlnit miercuri, 18 aprilie, la sediul M.Ap.N., cu ministrul apărării naționale, Mihai Fifor.

Echipa Invictus a aterizat! Invictus Team Romania a aterizat cu bine la Toronto, Canada, după mai bine de 10 ore de zbor. Sosirea la hotel a fost una pe măsură, militarii români fiind întâmpinați cu drapelul tricolor în fața hotelului, de către suporterii români din Canada. Foto: MApN - Nicusor Comanescu, suportul tehnic Olympus România #România #mapn #ArmataRomâniei #InvictusRomânia #Toronto2017  #InvictusGames #GoInvictus #InvictusTeamRomania #Camarazii #Transgaz #AirFrance #JaguarLandRover #ExxonMobil #T
Data publicării: Monday, September 25, 2017